Zomerse workshop yoga en ayurveda

ZWOLLE - Yoga038 houdt zaterdag vanaf 9.30 uur  juni een workshop 'Yoga en ayurveda voor de Zomer' in De Oude Ambachtsschool aan de Mimosastraat. 

De workshop wordt gegeven door yogadocent en ayurvedisch coach Liselotte van Velzen. Deelnemers leren welke yogahoudingen en ademhalingsoefeningen ze volgens de ayurveda het beste kunnen doen in de zomer. 

Ook is er aandacht voor welke voeding en kruiden ze kunnen kiezen om koel en cool te blijven op warme dagen, en wat ze kunnen doen als ze last hebben van klachten zoals ontstekingen, migraine en irritatie. 

Ayurveda wordt ook wel het zusje van yoga genoemd. Het betekent letterlijk de wetenschap (veda) van het leven (ayu) : het is de kennis van het – dagelijks – leven. Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidsleer uit India die, net als yoga, haar wortels heeft in de oude Indiase geschriften: de Veda’s.

Deelnemers krijgen yoga-, meditatie en leeftstijladviezen die helpen om in balans te blijven in de zomer. Ook worden ze deze ochtend door een verkoelende yogaserie en een meditatie geleid. 

De workshop duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Deelname kost 29 euro. Meer informatie en opgave: info@yoga038.nl.
Meer informatie is te vinden op yoga038.nl.