Vrouwenkoor Gioia zoekt nieuwe leden in jubileumjaar

ZWOLLE - Vrouwenkoor Gioia zoekt enthousiaste zanger: alten, mezzo’s en sopranen.

Onder leiding van Joan Jonkman gaat het koor in november haar twintigjarig jubileum vieren. Dat wordt groots aangepakt, met het Orkest Musica Michaelis en solisten. Op het programma staan werken van Vivaldi, Haydn, Sacchini en lichte muziek.

Het koor repeteert op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Koningskerk aan de Landsheerlaan 5. Voor verder informatie mail roeliawilms@gmail.com, of kijk op www.vrouwenkoorgioia.nl.

Recycle Domino begonnen in
Diezerpoort

ZWOLLE - Een kapot strijkijzer, oud speelgoed dat al jaren niet meer gebruikt wordt of een emmer met een gat? Recycle Domino gaat er iets moois van maken.

Spullen kunnen worden ingeleverd bij de Recycle Hoek aan de Radewijnstraat. Kunstenaar Jacomijn Schellevis gaat de spullen, geïnspireerd door 'Der Lauf der Dingen', achter elkaar zetten. De spullen kunnen maandag 20 juni van 13.00 tot 16.00 uur worden gebracht naar de Radewijnstraat 4. Op woensdag 22 juni is de presentatie van het eindresultaat. Meer informatie via Marloes Markslag, m.markslag@travers.nl, 06-2294 3262 of loop even binnen.