Openluchtdienst op Landgoed Schellerberg

ZWOLLE - Op Landgoed Schellerberg aan de Schellerbergweg 18 wordt zondag 19 juni om 17.00 uur een openluchtdienst gehouden.

De dienst is georganiseerd door de Protestantse Jeruzalemkerkgemeente in Assendorp. In de dienst zal de muziekgroep van de Jeruzalemkerk zorgen voor de begeleiding. Ook in de liturgie zullen kinderen en jongeren een rol hebben. Het thema van de dienst is 'Geloven is doen?!', voorganger is wijkpredikant ds. Gert-Jan Codée. 

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of fris. Bezoekers wordt verzocht om, als het kan, een eigen stoel of kleed mee te nemen.

Fietstunnel open tijdens Dag van de Bouw

ZWOLLE - De fietstunnel in aanbouw onder het spoor bij de Hessenweg is zaterdag 18 juni, tijdens de  Dag van de Bouw opengesteld.

Provincie Overijssel, ProRail en Dura Vermeer stellen de bouwplaats open van 10.00 tot 13.00 uur. De bouwplaats in te vinden ter hoogte van Hessenweg 23 in Zwolle. 

De jaarlijkse Dag van de Bouw is dé open dag van de Nederlandse bouwsector. Op deze dag kunnen bezoekers niet alleen zien hoe ver het project gevorderd is, maar krijgen ze ook uitleg over hoe de bouw in z'n werk gaat. De toegang is gratis