Fiets en Geniet vertrekt vanaf Werkeren

ZWOLLE – De wekelijkse fietstochten van Fiets en Geniet voor 55-plus fietsliefhebbers beginnen woensdag 29 juni vanaf WijZ-locatie Werkeren aan de Werkerlaan 1. 

Er is een tocht van ongeveer 30 kilometer en een van 15 kilometer. Beide fietstochten zijn met begeleiding. Het vertrek van beide tochten is om 13.15 uur. De fietssnelheid is maximaal 15 kilometer per uur. 

De kosten voor deelname plus koffie of thee bij terugkomst zijn 3 euro. Een 5-rittenkaart kost 12,50 euro.

Voor meer informatie over de fietstochten 06 -337 979 86 of 06 - 230 075 60.

In avond en nacht werk aan deel
IJsselallee

ZWOLLE - De IJsselallee is van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni tussen 19.00 tot 6.00 uur afgesloten op het deel tussen de Burgemeester van Walsumlaan en Oldeneelallee.

Dit geldt alleen voor de rijrichting A28 naar Wijhe. Hierdoor is verkeer vanaf de A28 naar Marslanden via de IJsselallee niet mogelijk. In de tegenovergestelde rijrichting blijft de weg open. De afsluiting is vanwege asfalteringswerkzaamheden.

Verkeer vanaf de A28 en verschillende andere rijrichtingen wordt omgeleid via de Ceintuurbaan en Oldeneelallee. Hiervoor zijn gele en digitale informatieborden geplaatst. 

Zie ook www.zwolle.nl/bereikbaarheid

Klarinetensemble Klarinjo speelt bij Oldeniel

HATTEM - Klarinetensemble Klarinjo speelt zondag 26 juni vanaf 14.30 uur bij theeschenkerij Oldeniel

Klarinjo speelt twee keer een half uur met een pauze ertussen. Op het programma staan onder andere het temperamentvolle La Bamba en Cadiz, het swingende Sweet Caroline, enkele Scandinavische zomerliedjes en Bullfight van de Zwolse componist en muzikant Rik Elings.

Het terras van OIdeniel is te vinden aan de Hattemse kant van het fiets- en voetpont ‘t Kleine Veer over de IJssel. Vanuit Zwolle is het veer te bereiken via de Schellerdijk.