Eindshow Bloem & styling + Green design

ZWOLLE - De opleidingen Bloem & styling en Green design van Zone.college houden donderdag 23 juni een eindshow in theater de Spiegel aan het Spinhuisplein.

Het thema van de show is ‘Green connection’. Studenten tonen hun werk en laten zien hoe ze met elkaar in verbinding staan, maar ook met de wereld om hen heen. 

Wetenschapsjournalist Mark Mieras doet mee aan de show. Hij vertelt over de drie thema’s: het groen effect (meetbare invloed op aandacht en gezondheid), wat is het geheim van groen? En over the green connection (over een verrassend groot sociaal effect). 

Naast Mark Mieras komen ook twee ondernemers in het groen aan het woord. Kaarten kosten 6 euro. De show begint om 19.30 uur.

Gospelkoor One
Spirit zoekt nieuwe leden

ZWOLLE - Houd je van zingen en denk je er over na om mee te zingen in een koor? Gospelkoor One Spirit uit Zwolle nodigt iedereen uit om vrijblijvend één of meer repetitieavonden mee te zingen.

Onze repetities zijn iedere woensdagavond, behalve in schoolvakanties, om 20.00 uur in de Stinskerk aan de Westenholterweg 19. Meer informatie op www.onespirit.nl