Afbeelding
Eigen foto

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte bij Pals Opticiens

Het is zomer, en daarbij hoort een zonnebril. Pals Opticiens aan de Thomas a Kempistraat 63 heeft brillen van de grote merken en geeft gedegen advies.

“De trend in zonnebrillen is ook dit seizoen weer dat hij groot is”, zegt Gert Schonewille, eigenaar van Pals Opticiens. “Verder zie je metaal en ronde glazen.” De trends veranderen elk jaar wel een klein beetje. Maar nu is de trend toch wel groot. Als je mensen met kleine glazen ziet, zijn dat oudere brillen.”

Bij het autorijden is en goede zonnebril belangrijk. “Je kunt verblind raken door de schittering van de zon die weerkaatst op de voorruit van tegemoetkomend verkeer.”

Glazen van een zonnebril zijn daarom polariserende glazen. “Op de glazen zit dan een soort van lamellenstructuur. Die blokkeren de hinderende schittering.”

Belangrijk is ook hoe de glazen het licht dempen. “Daarom zit er een uv-laagje op het brillenglas.” Vooral bij zonnebrillen op sterkte is dat belangrijk. “Het verschilt ook of je op hoger gelegen oorden gaat.”

Medewerkers van Pals Opticiens geven graag advies bij de aanschaf van een trendy zonnebril op sterkte. Want ogen hebben bescherming nodig, maar dat wil men natuurlijk wel op stijlvolle manier doen.” Pals Opticiens heeft een brede en zeer gevarieerde collectie zonnebrillen van uiteenlopende merken.

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor uv-stralen maar een goede zonnebril hoeft niet duur te zijn. Alle kinderzonnebrillen van Pals Opticiens zijn ook voorzien van glazen met een goede uv-bescherming.

Pals Opticiens
Thomas a Kempisstraat 63
Zwolle
038 – 455 11 77
www.palsbrillen.nl