Melodysingers zoekt een nieuwe dirigent

ZWOLLE - Pop- en musicalkoor Melodysingers uit Zwolle zoekt een nieuwe dirigent. Het is voor het eerst in 21 jaar dat het koor een nieuwe muzikaal leider zoekt.

In een persbericht schrijft Melodysingers: "Heb je passie voor je vak en ben jij in staat om samen met onze koorleden een show neer te zetten waar wij en ons hooggeëerd publiek blij van worden? Dan is pop- en musicalkoor Melodysingers uit Zwolle op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dirigent die samen met ons de bovenstaande ambitie waar gaat maken. Jij zorgt voor plezier en enthousiasme bij onze zestig leden, door met elkaar naar deze show toe te werken en door het jaar heen toe te werken naar kleinere optredens. Je hebt een opleiding Koordirectie of soortgelijks gevolgd en kunt ons op de piano begeleiden. Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Zwolle-Zuid."

Gegadigden kunnen solliciteren door voor 3 september een mail te sturen naar secretaris@melodysingers.nl. 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Cynthia Polman en Pieter Nauta via secretaris@melodysingers.nl en eventueel telefonisch 06-57997031.