Vakantiebijbelclub in laatste week zomervakantie

ZWOLLE - De Vakantiebijbelclub staat ook dit jaar weer gepland voor de laatste week van de zomervakantie. De week is bestemd voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. 

Drie ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen. Verder worden er toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en een Bijbelverhaal verteld.

Plaats van handeling in de Jerzuzalemkerk. De ochtenden zijn op maandag 22, woensdag 24 en vrijdag 26 augustus en duren van 10.00 tot maximaal 13.00 uur. Het thema is 'Andersom'. Voor meer informatie en/of contact mail naar vbczwolle@gmail.com.

Huttendorp
Stadshagen zoekt vrijwilligers

ZWOLLE - De organisatie van Huttendorp Stadshagen zoekt vrijwilligers. Na twee jaar van corona-afwezigheid wordt Huttendorp gehouden van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus in het Twistvlietpark. 

Om dagelijks zo'n vijfhonderd kinderen op te vangen zijn er zeventig vrijwilligers nodig. Vrijwilligers moeten minsten 15 jaar oud zijn. Een vrijwilliger hoeft niet alle dagen aanwezig te zijn, één dag kan ook. Meer informatie en opgeven via www.huttendorpstadshagen.nl/aanmelden-vrijwilligers/