Levensverbinding organiseert familieopstellingen

ZWOLLE - Marjolein van der Burgt van praktijk Levensverbinding houdt zondag 21 augustus van 14.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst over familieopstellingen. Ze doet dat samen met Marleen Huisman van Praktijk voor energie en mindfulness familieopstellingen. 

Bezoekers kunnen een vraag inbrengen en/of meedoen als representant. Voor de vragen werken Marjolein en Marleen op basis van loting.

Familieopstellingen zijn een mooie manier om je bewust te maken waar bijvoorbeeld bepaalde gevoelens zoals schuld, schaamte, verdriet en boosheid vandaan komen. Ook om inzicht te krijgen in wat er op onderbewust niveau saboteert en welke patronen er spelen. Zodat je vrij wordt om andere keuzes te maken.

Representanten nemen de rol aan van iemand, waarbij ze automatisch -ook al kennen ze degene waarvoor ze representant staan niet- bepaalde gevoelens en gedragingen laten zien. Dit laat de vraagsteller zien en voelen wat er onbewust speelt en kan leiden tot inzicht en stappen richting heling en integratie.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op https://www.levensverbinding.nl/familieopstellingen/

Marjolein van der Burgt is holistisch therapeut en familieopsteller. Ze is in 2016 gestart met praktijk Levensverbinding om mensen te helpen bij lichamelijke en psychische klachten.