Ledenbijeenkomst Zwolse aquariumvereniging

ZWOLLE - Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt maandag 12 september haar maandelijkse ledenbijeenkomst. Het is de start van een nieuw seizoen.

Er wordt begonnen met een presentatie door een natuurkenner bij uitstek. Bert van Geel komt dan met zijn presentatie ‘Wonderlijke natuur rondom huis’.

“Bert houdt niet alleen al heel lang van de natuur, als je met hem praat dan voel je dat hij de natuur is. Alles aan hem is doordrongen van natuur en dat maakt dat hij gepassioneerd en boeiend vertelt over de natuur”, aldus Natuurvrienden-Zwolle.

“In deze presentatie neemt Bert je mee naar de fascinerende wereld van alledaagse en veel voorkomende planten en dieren om ons heen. Overleven, voortplanten en verspreiden zijn de drie pijlers waar het in de natuur om gaat. Leer langs deze pijlers het gedrag van vlinders en libellen beter begrijpen. Verbaas je over opzienbarende aanpassingen van bijvoorbeeld de paardenbloem, het parapluutjesmos en de oorworm. Waan je in de wereld van een roodborst. Ondersteund met prachtige foto’s, geprepareerde en zelfs met levende dieren is een presentatie van Bert een bijzondere ervaring.”

De presentatie wordt gehouden in zaal Hilde van woonzorgcentrum de Havezate aan de Gombertstraat 350, ingang 2A, en begint om 19.45 uur. Meer informatie is te vinden op www.natuurvrienden-zwolle.nl.