Volg een Graffiti workshop bij EmpateenZ!

ZWOLLE - Op zaterdag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur kun je een Graffiti workshop volgen bij EmpateenZ! Je leert hierbij hoe graffiti is ontstaan en uiteraard maak je je eigen graffiti kunstwerk. Kosten voor deelname zijn 10 euro.

EmpateenZ! is een club voor hooggevoelige jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Hier kun je nieuwe vrienden maken in een rustige kleine setting. 

Elke twee weken is er op zaterdagmiddag een bijeenkomst. Samen onderneem je allerlei activiteiten. Hierdoor leer je jezelf en elkaar beter kennen.Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen? Meld je dan aan via: info@empateenz.nl. Kijk voor actuele informatie op https://www.facebook.com/empateenz of https://www.instagram.com/empateenz/.

Fried Seven in de Waalse Kerk

ZWOLLE - ‘The Fried Seven’ speelt zaterdag 24 september in de Waalse Kerk. Het concert begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 15 euro. 

The Fried Seven wordt gevormd door afgestudeerde toptalenten van de afdeling jazz van het Conservatorium Amsterdam. De band bestaat uit verschillende nationaliteiten en speelt in de beste traditie van de jazz uit de jaren 30 en 40:Reserveren via schai132@planet.nl. Indien er nog plaats is ook vanaf 14.30 uur aan de ingang van de kerk (Schoutenstraat 4, naast de Synagoge.