Atelierhouders gooien deuren wagenwijd open bij DOAS Toont’

ZWOLLE - Belangstellenden zijn op zondag 25 september van 11.00 tot 16.00 uur welkom in De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1 in Zwolle. Het motto van de dag is ‘DOAS Toont’.

De atelierhouders gooien de deuren en ramen van hun ateliers wagenwijd open en laten hun werk zien. Ze zijn zelf aanwezig om een toelichting te geven op onderhanden en nieuwe producties. Hun werk is te koop en soms ook te huur. Er zijn muziekoptredens en de toegang is gratis.

Een leerbewerker, een meubelstoffeerder, een houtbewerker, een edelsmid, grafici, zangers, dansers, schilders, keramisten en meer; de groep van 25 atelierhouders in DOAS is divers en daarmee ook hun diensten, producten en kunst. Al deze makers en doeners willen het publiek graag tonen waar ze mee bezig zijn, vertellen hoe hun werk tot stand komt en hun vakgebied promoten.
Iedereen is van harte welkom om rond te kijken, vragen te stellen, te luisteren en de optredens bij te wonen, zich in te schrijven voor workshops en lessen, een afspraak te maken om een opdracht te bespreken, een authentiek werk aan te schaffen, of gewoon een praatje te maken.

"Er is koffie, thee en lekkers in de hal te koop. Neem je vrienden mee", aldus DOAS.
Meer informatie over de atelierhouders is te vinden op www.doas.nl/atelierhouders