Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zingen onder de Peperbus weer van start

ZWOLLE - Zingen onder de Peperbus start zondag 25 september om 16.30 uur een nieuw seizoen in de OLV Basiliek aan de Ossenmarkt. Het Kamper koor Musica Religiosa onder leiding van Gerwin van der Plaats verleent haar medewerking.

Het eigen projectkoor onder leiding van Jenny van Ark start om 14.00 uur uur met haar maandelijkse repetitie en voert diezelfde middag de ingestudeerde liederen ook uit.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Ds. Hans van Ark spreekt over het thema: ‘wat de toekomst brenge moge’. Organist is Wilco Veldkamp. Het programma wordt ook live stream uitgezonden via Kerkdienst gemist en dan klikken op O.L.V. Basiliek Zwolle. De uitzending is ook later nog te bekijken.

Inloopbridge
bij De Vecht

ZWOLLE - Bridgeclub De Vecht is begonnen aan het nieuwe seizoen. Elke woensdag wordt er gebridged  in de achterzaal van lunchcafé De Vrolijkheid aan de Ossenkamp 5, ingang Molenland 10. 

Deelnemers hoeven zich niet aan te melden om mee te kunnen doen. De club speelt elke woensdag tot half april van het volgende jaar. Aanmelding vanaf 13.00 uur, aanvang om 13.30 uur. Meespelen kost 2,50 euro.Meer: informatie bij Cees Verdonk, 06 - 402 28 576 of bridgevriend42@gmail.com en www.bridgevriend.nl