Gilde Power opent met Proeverij

ZWOLLE - Wat ga je doen na je pensioen? De mogelijkheden zijn ongekend, (vrijwilligers)werk, hobby’s, reizen, studeren, sporten, nieuwe vrienden maken, verhuizen of juist blijven. En hoe pak je die plannen aan? Gilde Zwolle organiseert inspiratieworkshops voor zestigplussers in het project Power; veerkracht op leeftijd.

Tijdens deze workshops wordt gesproken en nagedacht over de derde levensfase. De tijd dat de meeste mensen met pensioen gaan, maar nog veel zin en energie hebben om van alles te ondernemen. Door kennis, ervaring en ideeën te delen kunnen de deelnemers elkaar inspireren om mooie plannen te maken. 

Om mensen een idee te geven wat Power precies is en wat je in de workshops kan verwachten, houdt Gilde Power op vrijdag 23 september van 11.00 tot 12.30 een Power-proeverij in Multifunctioneel centrum De Bolder aan de Dobbe 29. Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers kunnen mensen ‘proeven' aan de workshops. De aanwezige Power-trainers kunnen alle vragen over de workshops beantwoorden. Aansluitend kunnen bezoekers zich opgeven voor de zes workshops die vrijdag 7 oktober starten.

Deelname aan de proeverij is gratis en vrijblijvend. Voor deelname aan de inspiratieworkshops wordt eenmalig bedrag van 30 euro gevraagd. Aanmelden voor de proeverij en/of de workshops via mail: power@gildezwolle.nl.

Meer info op www.gildezwolle.nl