Nieuws? Tip de sportredactie

AMATEURSPORT - Voor de meeste sportverenigingen is het nieuwe seizoen al begonnen. Met een reeks aan trainingen, een aantal oefenduels of al wedstrijden om het echie. De sportredactie van De Swollenaer probeert ook dit seizoen zoveel mogelijk lokaal interessant sportnieuws te brengen. In de krant en zeker ook online.

En laten we wel wezen. Een aansprekend artikel over de verrichtingen van het eerste team of individuele sporters? Dat wil je toch als Zwolse sportclub? Zodat een groot lezerspubliek op de hoogte is van het reilen en zeilen van jouw vereniging. Natuurlijk besteedt de redactie ruim aandacht aan de 'grote' sporten, maar er is ook volop ruimte voor de minder in de spotlights staande sporten.
Om op de website, social mediakanalen van De Swollenaer of in de krant te komen, zijn tips voor mooie verhalen en interessante onderwerpen van harte welkom op het redactieadres: sportredactie@brugmedia.nl.

Zelf plaatsen

Zelf sportnieuws plaatsen op de website van De Swollenaer? Dat kan heel eenvoudig. Op de homepage staat de knop Plaats uw eigen nieuws. Kies een rubriek, maak een kop en plaats het artikel. Voeg het liefst een foto bij. Ook is het mogelijk om opmerkingen voor de redactie weer te geven. Is het artikel online geplaatst, dan kan het gemakkelijk gedeeld worden via diverse social mediakanalen. En wie weet komt het artikel ook nog in de papieren krant.