Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Ga voor een winterbeurt naar Salland Motoren

Het is september en dat betekent dat de ideale tijd is aangebroken voor een winterbeurt. Salland Motoren is daarvoor het ideale adres. Eigenaar Hans de Jong hanteert een laag uurloon, maar gaat wel voor het allerbeste. Dat bekent dat motorliefhebbers een dubbelslag kunnen slaan bij Salland Motoren. 

Salland Motoren was is een bekende naam in Zwolle. Eigenaar Hans de Jong was jarenlang dealer van merken als Triump, Piaggio en Vespa, maar besloot het uiteindelijk over een andere boeg te gooien. Op 1 juli 2020 keerde hij terug in zijn oude pand aan de Rudolf Dieselstraat. Tegenwoordig houdt hij zich vooral bezig met onderhoud en reparaties van motoren.

De Jong is gespecialiseerd in Triumph en Harley-Davidson. “Deze merken hebben hun eigen stijl en een eigen schare liefhebbes. En de merken bijten elkaar niet”, aldus De Jong. Hij doet veel onderhoud van Triumph- en Harley Davidson-motoren, maar motorrijders van andere merken kunnen terecht bij Salland Motoren. 

Een ding is zeker. Bij Salland Motoren krijg je waar voor je geld. “Ik ben kleinschalig en daardoor flexibel. Ik gebruik kwaliteitsonderdelen en kwaliteitsolie. En ik ben eerlijk. Als ik zeg dat ik iets ga vervangen, dan doe ik dat ook echt.” Daarnaast hanteert De Jong een lager uurloon dan veel van zijn concurrenten. “Ik heb geen dealerschap meer en bijna ook geen occasions. Daardoor heb ik weinig kosten”, aldus De Jong. 

Het is september en dat betekent dat de koudere maanden er weer aankomen. “Ga je de winter in, dan is het verstandig om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en de motor goed na te laten lopen. Deze periode is ideaal daarvoor, want veel mensen rijden al niet meer”, aldus De Jong, die tot slot nog aangeeft dat mensen hun motor bij hem in de winter kunnen stallen. “Winterstalling in combinatie met een onderhoudsbeurt. Dat kan zeer interessant zijn voor motorliefhebbers.”