Cursus schilderen met olieverf

ZWOLLE - Rudolf Koning begint op woensdag 5 oktober weer met de cursus schilderen met olieverf. De cursus wordt gegeven van 19.30 tot 22.00 uur in het atelier van kunstenaarsvereniging Palet aan de Bagijneweide 15.Dit bevindt zich aan de achterkant van ArteZ Hogeschool voor de Kunsten aan de Rhijnvis Feithlaan.

De cursus is bedoeld voor diegenen, die interesse hebben in het schilderen met olieverf en dit verder willen ontwikkelen. Enige ervaring hiermee en/of tekenvaardigheid is een goede basis. De begeleiding is individueel en sluit aan bij uw niveau. Maximaal negen cursisten kunnen deelnemen. 

Duur van de cursus is twaalf lessen in het najaar. In het voorjaar wordt dit voortgezet. Informatie bij Rudolf Koning, tel.: 038-4223432/06-44918560 of mail naar rudolfkoning@hotmail.com

Open dag El
Maestro Gitaarles

ZWOLLE - El Maestro Gitaarles houdt op zaterdag 1 oktober een open dag in de AA-landen. Tussen 9.30 uur en 16.30 uur kunnen geïnteresseerden kennismaken met gitaardocent Rik Hasselman.

Ook is het mogelijk een gratis proefles te volgen, diverse akoestische gitaren te proberen en lesboeken in te zien. Meer info over de open dag is te vinden op www.elmaestrogitaarles.nl. Aanmelden kan door contact op te nemen via info@elmaestrogitaarles.nl of 06-21621781.