Doe mee in het Repair Café

ZWOLLE - Repair Café Zwolle Zuid is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke derde vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00u een Repair Café in Buurthuis SVI.

Inwoners van Zwolle kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Zwolle-Zuid heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de buurt. Doe ook mee!

Repair Café Zwolle Zuid zoekt buurtbewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. Het Repair Café zoekt vooral mensen die handig zijn met kleding/textiel en elektrische apparaten.
En mensen die het leuk vinden om hun kennis te delen met buurtgenoten.

Daarnaast is Repair Café Zwolee Zuid op zoek naar mensen die tijdens de bijeenkomsten de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. "Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café”, zo laat het Repair Café weten.

Meer weten over het Repair Café? Kijk op de landelijke site Repaircafe.org.
Aanmelden als vrijwilliger? Mail naar wiebe@wijzijndewijk.org.Of bel 06-24373229