Gasbesparing tot wel 20 procent (vervolg voorpagina)

(door Gerard Meijeringh)

ZWOLLE - Olaf Heinen van 50 Tinten Groen Assendorp schrok zaterdag niet van de grote drukte bij de wijkacties. “Dat kon geen verrassing zijn. Mensen maken zich zorgen en hebben veel vragen gesteld.  Met kleine maatregelen kun je wel 15 tot 20 procent gas besparen.” 

Volgens Heinen worden er dertig nieuwe energiecoaches opgeleid om mensen in Zwolle te helpen met verduurzamen. "De urgentie was aanwezig om mensen zaterdag te informeren. Het heeft zeker zin om dit nog een keer te doen.” Volgens Heinen is de start van de najaarscampagne energiebesparing Zwolle nog maar het begin. “We zijn zeker nog niet klaar.  Op vrijdag 18 november presenteren we de onlineshow voor huiseigenaren ‘Help mijn huis moet van het gas af’. Op zaterdag 19 november is er weer een wijkactie. Dan helpen we huiseigenaren een eigen plan van aanpak te maken.”

Lezing bij AVA

ZWOLLE - Singlesclub AVA houdt zaterdag 5 november om 20.00 uur een lezing en ontmoetingsavond bij Focus aan de Zerboltstraat.

Op deze avond komt Aleid Bosch, gids van Gelders Landschap, vertellen over de vorming van de Veluwe. 

Na afloop is er gelegenheid voor een drankje, hapje en gezelligheid. Mail naar opaddy@upcmail.nl of bel naar 038-4479656 voor meer info.