Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Prins Voorst 1 opvolger in familietraditie van CV de Deurzakkers in jubileumjaar

Algemeen

ZWOLLE - Prins Voorst I is de 54ste Hoogheid van CV de Deurzakkers en heeft, samen met de adjes Stins (Vince aan ‘t Rot) en West (Max van Vilsteren), vrijdag voor een ‘geweldige ontknoping’ gezorgd. In stadsresidentie Bloopers/Middenschip werd het trio om ‘11 over half 11’ bekendgemaakt na een fantastische introductiefilm en leuke act en een ‘verwarrende’ onthulling. Met de hofkapel van de avond, de Deurbloazers, en de “huis DJ” is het carnaval seizoen gestart en het Jubileumjaar 55 jaar CV de Deurzakkers begonnen.

Prins Voorst is de opvolger van Opa Prins Pim I, oom Prins Pim II en moeder Prinses Assepoester. Na de officiële installatie van Prins Voorst I en nadat adjudanten Stins en West de steek opzetten, las de prins zijn proclamatie voor. Zijn leus is:’ Van Voorst, Stins tot West in Sassendonk zijn wij op ons best’.

Vol overgave speelden de Deurbloazers De Zwollenaar na het voorlezen van de proclamatie. Nadat de Rv11, vorsten en Hof op de opkomstmuziek van Prins Voorst I de polonaise hadden ingezet zijn de felicitaties begonnen. “Het Jubileumseizoen 55 jaar is voor CV de Deurzakkers begonnen, de jubileummedaille is opgespeld bij de leden, we rekenen op een mooi seizoen met dit jonge dynamische trio”, aldus CV de Deurzakkers.


Gerard Meijeringh