Lezing Pilon bij Groei & Bloei

ZWOLLE - Arnold Pilon verzorgt op maandag 21 november een lezing bij Groei & Bloei Afdeling Zwolle. De lezing start om 20.00 uur en vindt plaats in Ontmoetingscentrum Het Anker aan de Voorsterweg.

Arnold Pilon is een zeer ervaren spreker. In vijftien jaar gaf hij al meer dan driehonderd lezingen. Vaak gaan de lezingen over een reis naar een of ander ver land, dikwijls is dat in de tropen. De opbrengst van zijn lezingen gaat naar educatieve projecten in Zuid-Amerika of elders in de wereld. De lezing die Arnold bij Groei & Bloei Afdeling Zwolle gaat verzorgen, gaat over een gemeenschappelijke natuurtuin van vijftien hectare in Eelde, nabij zijn woning.

Singlesclub AVA
bezoekt Spirit
of Winter

ZWOLLE - Singlesclub AVA brengt zondag 20 november een bezoek aan Spirit of Winter bij Paleis het Loo. Het vertrek is om 10.00 uur. 

Een kaartje voor de fair is 18,50 euro. Bij de ANWB is dit voor leden 13,50 euro. De entree voor het museum bedraagt 19,50 euro, inclusief de entree van de stallen en de tuinen. Gratis entree voor museumjaarkaarthouders. Entree voor de tuinen en de stallen is 10 euro.

Opgeven voor vrijdag 18 november bij Hans, telefoonnummer 038- 447 96 56 of mail: opadday@upcmail.nl.