Oud-bekenden op bezoek bij The Hammers

BASKETBAL - Landstede Hammers speelt zondag de laatste thuiswedstrijd in november. De ploeg van coach Herman van den Belt ontvangt om 14.00 uur Yoast United uit Bemmel, dat een Zwols tintje met zich meebrengt. Zo maken Mike Schilder en Bart van Schaik deel uit van het team. Yoast United staat knap derde. The Hammers staan daar een plekje boven.
Afgelopen weekend kwam Landstede Hammers niet in actie. Boyd van der Vuurst de Vries deed dat wel. The Hammer debuteerde vrijdag in Oranje in het verloren thuisduel (77-96) tegen Oekraïne. Maandagavond verging het Oranje en de Zwolse guard niet veel beter. In en tegen Spanje werd het 84-72.

Goede resultaten
THOR in Vollenhove

SURVIVAL - Ongeveer 60 leden van survivalvereniging THOR meldden zich zaterdag aan de start van Veno in the wetlands, de jaarlijkse survivalrun in Vollenhove. En er was Zwols succes. Bij de lange survival run (LSR) 40+ hebben Alexander van Dalfsen en Gerbrand Bleijenberg een 7e en 10e plaats bemachtigd. Jelle Willems was 15e overall. Bij de jeugd 15-17 jaar wist Gideon Messelink in een groot deelnemersveld van 58 jongens een vijfde plek te halen. Bij de dames 12-14 jaar werd Gwen Kelderman zevende. Bij de korte survivalrun (KSR) lukte het Theo van Capellen om 5e te worden en kwam Dries Kelderman bij de KSR 50+ op het podium en werd hij 18e overall.