Gratis event voor marketingliefhebbers in Hedon

ZWOLLE -  In Hedon vindt op 13 december de nieuwe editie van het event 038 Digital plaats. In de grote zaal van Hedon spreken Marlies Wilms Floet en Erica Hokse (De Nieuwe Zaak) en Martin van Kranenburg (Schrijven voor het brein) over Conversion Rate Optimization. De avond begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en is gratis toegankelijk.

In de laatste editie van dit jaar delen experts uit het vakgebied hun visie op Conversion Rate Optimization (CRO). "Inclusief aansprekende cases, tips en best practices over hoe je CRO kunt toepassen. Kortom: het wordt een mooie editie, die je absoluut niet wilt missen", vertelt de organisatie. 

Over de sprekers

Volgens Marlies Wilms Floet en Erica Hokse (De Nieuwe Zaak) is CRO meer dan alleen het uitvoeren van A/B-testen. Met welke methodes en inzichten ga je echt het verschil maken? 

Aan de hand van een aantal praktijkcases laten Marlies Wilms Floet en Erica Hokse zien wat het geheim is achter een succesvol CRO-programma.

Martin van Kranenburg 

Martin van Kranenburg is spreker, auteur en Beeckestijn Business School docent van het jaar. "En als hij nog tijd over heeft, praat hij met veel enthousiasme over hoe je met neuromarketing en copywriting je conversie verhoogt.  Martin neemt ons mee in de magische wereld van ons brein en vertelt hoe je van zoekers boekers maakt", zo laat de organisatie weten. 

038 Digital

038 Digital wordt mogelijk gemaakt door De Nieuwe Zaak, Hedon, Kaartje2go, Onder, Seeders, Topcentrum E-commerce, Doop, Univé, Viesrood, Valyoudrive en Pixelpillow. 038 Digital is een stichting en heeft geen winstoogmerk