Afbeelding
Foto: Bruisfotografie

Nog steeds vrijwilligers gezocht voor Kerstpakkettenactie

Algemeen

ZWOLLE - Nog eventjes en de Kerstpakkettenactie Zwolle gaat van start. Echter, de organisatie heeft een probleem. Nog steeds kampt Kerstpakkettenactie Zwolle met een tekort aan vrijwilligers en dat zorgt voor zorgen bij de organiserende Stichting KerstZwolle. 

Bij de actie van Stichting KerstZwolle worden 2.800 kerstpakketten samengesteld voor sociale minima. De organisatie is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Momenteel heeft Stichting KerstZwolle nog zeventig vrijwilligers nodig.

Vooral voor het inzamelen in de supermarkt zijn vrijwilligers hard nodig. Bij deze taak sta je , samen met een andere vrijwilliger, twee uurtjes bij de ingang van een supermarkt om het boodschappenlijstje van de Kerstpakkettenactie uit te delen. 

Op de klussenlijst (https://inschrijven.kerstzwolle.nl/) is zichtbaar waar nog open plekken zijn. Het gaat vooral om inzamelen bij de Boni, Jumbo Kerssies, de Coop en de Plus. 

“Juist de doelgroep die deze pakketten ontvangt heeft het niet makkelijk de laatste jaren. Laten we daarom alles op alles zetten om hen weer een mooi gevuld kerstpakket te geven”, aldus Stichting KerstZwolle. 

“Heeft u nog een gaatje in uw agenda, schrijf u dan in! Samen staan we sterk in deze actie vóór en dóór Zwollenaren! Mocht u op een andere manier willen bijdragen, kijk dan eens op de webshop via www.kerstzwolle.nl/webshop. Alle hulp is welkom, maar zonder de twee uurtjes van uw tijd voor een klus gaan we het niet redden.”

Singlesclub AVA
bezoekt Kaarsjesavond in de
Orchideeënhoeve

ZWOLLE - Singlesclub AVA brengt zondag 18 december een bezoek aan de Kaarsjesavond in de Orchideeënhoeve.

Het vertrek staat gepland om 15.00 uur. Eerst wordt er gegeten in een restaurant. 

In de vroege avond volgt een wandeling door de jungle, die met duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns verlicht is. 

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Aanmelden via 038- 4479656 of mail naar opadday@upcmail.nl.

Gerard Meijeringh