Gezellige middag van stichting Pelita in Holtenbroek

ZWOLLE - De stichting Pelita houdt zaterdag 17 december weer een gezellige middag. De stichting zet zich in voor mensen van Indische en Molukse afkomst en voor wie zich met hen verwant voelt. 

De maandelijkse gezellige middag wordt gehouden in wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan 20. Er is muziek van John Less, een bingo, een optreden van de cakalelegroep uit Holtenbroek met Molukse krijgsdans en Indische catering. Entree is 3,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar gratis.

55Plus Schaakt zoekt nieuwe leden in 2023

ZWOLLE - De schaakclub 55Plus Schaakt speelt ook in 2023 weer wekelijks schaak.

Het is een kleinschalige seniorenschaakclub, waar iedereen welkom is. De leden schaken iedere dinsdag van 13.30 tot uiterlijk 16.30 in een zaal van de Sionskerk aan de Glanerbeek 10 (Aa-landen). Het seizoen loopt tot mei, de contributie is 35 euro per jaar. Het schaken gebeurt serieus en in een prettige sfeer door beginners en gevorderden. In de vriendschappelijke competitie spelen de leden tegen iemand van een gelijk niveau. Belangstellenden kunnen vrijblijvend komen kijken. Meer info via secretaris, Bert Pleijsier, 06 - 101 372 75 of de voorzitter via robertscholma@hotmail.com.