Vier de kerst in het winkelcentrum Stadshagen

ZWOLLE - In de aanloop naar Kerst wordt er flink uitgepakt in Stadshagen. Op zaterdag 17 december is er een gezellige kerstmarkt in het winkelcentrum en op zaterdag 24 december wordt er een groot kerstevent georganiseerd met muziek en entertainment voor jong en oud.

De knusse kerstmarkt in de Wade op zaterdag 17 december duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 24 december wordt er van 10.00 tot 17.00 uur een kerstevent gehouden in het winkelcentrum. Geniet van muziek en entertainment in de centrale tent in de Wade of bind je schaatsen onder en maak een rondje op het kunstijsbaantje voor het cultuurhuis. Voor de allerkleinsten rijdt er ook een treintje rond. Verder kun je een hapje en een drankje halen bij de Foodtruck.

Beide dagen maken bezoekers kans op leuke prijzen met de mobiele spelshow. Meer info via www.winkelcentrumstadshagen.nlFacebook: facebook.com/wcstadshagenInstagram: @winkelcentrum.stadshagen.

'Tijd van geven'

ZWOLLE - Bij Fudura aan de Marsweg  5 (gebouw P) wordt op 17 december van 10.00 tot 14.00 uur een kleding uitdeelactie gehouden onder de titel 'Tijd van geven'.

"Kun je extra warme kleding gebruiken? Kom langs. Er is een mooi aanbod van tweehandskleding, gesorteerd op maat en pasvorm", aldus de organisatie.