Muziek met een Plus presenteert: La CliQue

ZWOLLE – Muziek met een Plus pakt zondag 15 januari de draad weer op met een optreden van de Zwolse vocalgroep La CliQue in de Hoofdhof aan de Kerkweg 26.

Begeleid door pianist Victor Weigand brengen drie zangeressen liedjes van vroeger en nu, onder het motto ‘Kent u deze nog’? Op het programma staan liedjes van onder andere Doris Day, Adele, Acda & de Munnik, maar ook Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Het optreden wordt een interactieve show, waarbij het publiek wordt ingeschakeld.

La CliQue bestaat uit Elske Boersma, Carmen Hovestad en Yuna Linde. Alle drie hebben banden met Zwolle: ze zijn hier afkomstig of hebben gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium.

Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 15 euro, voor jongeren tot en met 16 jaar 7,50 euro. Het concert kan ook via een livestream worden gevolgd, dat kost 10 euro. Kaarten zijn te koop via www.muziekmeteenplus.nl

Jeugdcircus
Pavarini start 2023 met open dag

ZWOLLE - Pavarini, het jeugdcircus van Zwolle, houdt zaterdag 7 januari van 10.00 tot 15.00 uur een een open dag.

Tijdens de open dag laten kinderen die al een tijdje les hebben zien wat ze hebben geleerd, maar kinderen mogen onder professionele begeleiding ook zelf aan de slag. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom om te komen trainen bij Pavarini. Er wordt geoefend met acrobatiek, jongleren, koorddansen, trapeze, eenwieleren en theater.

Ook is er een jongleergroep voor volwassenen. Na het aanleren van de basis kunnen zij leren variëren in patronen, het aantal ballen of jongleren met ringen, kegels of zelfs met fakkels. Er is veel individuele aandacht en plezier is het toverwoord.

De open dag wordt gehouden in de Gymzaal aan de Bachlaan 4A. Meer informatie via info@pavarini.nl.