Puntenverlies volleybalsters

VOLLEYBAL - VC Topvolleybal Zwolle raakt twee punten kwijt. De 3-0 zege op Eurosped van woensdag 30 november komt te vervallen, omdat het team uit Vroomshoop maandag bekendmaakte zich per direct terug te trekken uit de eredivisie. Dit vanwege geldgebrek.

Alle uitslagen worden geschrapt en dus ook het uitduel op dinsdag 7 februari komt te vervallen Eerder haakte Team 22, het nationale talententeam, al af. Daardoor bestaat de competitie nu uit tien teams. Speelsters van Eurosped krijgen twee weken de tijd om over te stappen. Of Zwolle nog een speelster aantrekt, is onbekend. VC Topvolleybal Zwolle beschikt over dertien speelsters, maar zag spelverdeler Sanne Konijnenberg tegen Friso Sneek met een gebroken neus uitvallen, waardoor Daantje Vennink de enige overgebleven speelster is op die positie.
Donderdag én zaterdag speelt Zwolle tegen koploper Utrecht. Donderdag is dat een uitduel in de achtste finale van de beker. Zaterdag betreft het een competitiewedstrijd in eigen huis. De ploeg van trainer Eric Meijer staat nu vijfde, normaal gesproken goed voor deelname aan de kampioenspoule.