Nieuw seizoen ArtEZ Chamber Music Session

ZWOLLE - De ArtEZ Chamber Music Sessions gaan weer beginnen op maandag 13 februari. Bezoekers kunnen zeven avonden genieten van kamermuziek, uitgevoerd door studenten van de opleiding Klassieke Muziek van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. 

De concerten worden vanaf 19.00 uur gehouden in de Reulandzaal van het conservatorium Aan de Stadsmuur 88. De ArtEZ Chamber Music Sessions is een concertserie, waarbij de studenten laten horen waar ze dit schooljaar aan hebben gewerkt. De ensembles zijn vanaf het begin van het schooljaar gecoacht door professionele musici.

Elke avond treden ensembles op in uiteenlopende bezettingen. Ze spelen muziek van componisten uit alle stijlperiodes, van Beethoven tot Shostakovich, van Bach tot Piazzolla, van Haydn tot Debussy. De concertreeks eindigt met The Best Of Tijdens de Sessions op dinsdagavond 23 mei. Een professionele jury selecteert de beste ensembles. Het publiek kan ook een stem uitbrengen voor de publieksprijs.
De concerten zijn op maandag 13 februari, donderdag 23 februari, woensdag 8 maart, vrijdag 17 maart, woensdag 12 april, donderdag 20 april en dinsdag 23 mei de finale.