Project [Re]Clamed Artspace in Stadkamer centrum

ZWOLLE - De Zwolse kunstenaars; Marit Otto, Corine Aalvanger en Herbert Alfonso presenteren samen hun kunstproject ReClamed Artspace in Stadkamer centrum aan de Zeven Alleetjes.

Het project is een jaar geleden begonnen en gaat over het her-veroveren van kunst in de openbare ruimte. De kunstenaars zijn in de huid gekropen van vier fictieve bedrijven en hebben een maatschappijkritische boodschap verstopt in een reclameboodschap. Woensdag 1 februari, van 19.00 tot 21.00 uur is de presentatie in Stadkamer. Dat is meteen een aanleiding te praten over hedendaagse thema's die ze met dit project hebben willen aansnijden. De toegang is gratis, reserveren via stadkamer.nl.

Fraterhuis
Academie over
onderwijs in films

ZWOLLE- De Fraterhuis Academie gaat zaterdag 28 januari van 11.00 tot 13.00 uur over films en documentaires over onderwijs.

Filmdocent Constant Hoogenbosch behandelt in deze lezing een variatie aan films en documentaires en bespreekt de weergave van onderwijs en de docent in films. Wat is er pedagogisch verantwoord en wat niet? Welke docenten inspireren en motiveren en welke docenten kunnen beter met pensioen? Vrienden van het Fraterhuis betalen 10 euro entree.