PEC Vrouwen naar Den Haag

PEC ZWOLLE - De PEC Zwolle Vrouwen wachten nog op hun eerste officiƫle wedstrijd in 2023. Het uitduel tegen Fortuna Sittard werd afgelopen vrijdag afgelast vanwege de sneeuwval. Vrijdag wacht PEC weer een uitduel, in en tegen ADO Den Haag. De laatste keer dat Zwolle in competitieverband aantrad, was 13 december. De PEC Zwolle Vrouwen staan zevende, hebben nog tien duels te gaan en zijn daarmee op de helft.

Blik Exstudiantes
kan op competitie

ZAALVOETBAL - Het bekeravontuur voor eredivisionist Exstudiantes zit erop. Vrijdag werd in een poule van drie met 3-3 gelijkgespeeld tegen Drs Vijfje. De Zwolse zaalvoetbalsters kunnen zich nu richten op de competitie. Daarin komt Exstudiantes uit in de B-poule, dat zijn de nummers zeven tot en met twaalf uit de eerste seizoenshelft. Het eerste duel is een uitwedstrijd op vrijdag 3 februari tegen Mazzelstars uit Zoetermeer.

Belangrijke duels
VC Topvolleybal

VOLLEYBAL - Nummer vijf VC Topvolleybal Zwolle heeft nog drie belangrijke duels te gaan in de reguliere competitie. Zondag treft het in Meijdel Peelpush, zaterdag 4 en zondag 12 februari zijn er thuisduels tegen Voltena en Fast. De eerste twee ploegen zijn directe concurrenten voor de Zwolse volleybalsters in de strijd om de vijfde plaats. Die geeft sowieso recht op deelname aan de kampioenspoule.