PEC Vrouwen komen weer meer in actie

PEC ZWOLLE - Een winterstop, een afgelaste wedstrijd en dus nog geen officieel competitieduel dit jaar voor de PEC Zwolle Vrouwen. Vrijdagavond kwam daar na zes weken verandering in. PEC speelde in en tegen Den Haag en boekte met een 2-2 gelijkspel een prima resultaat.

De ploeg van trainer Oliver Amelink stond met rust met 2-0 achter. Loyce Speelman bracht PEC halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd, waarna Imre van der Vegt, die langdurig geblesseerd was, in blessuretijd de gelijkmaker binnengleed. Vrijdag wordt bij Berkum om 19.30 uur tegen Excelsior gespeeld en dat is een voorbode voor in ieder geval wat meer wedstrijden voor de PEC Zwolle vrouwen. Dinsdag 7 februari wordt het inhaalduel tegen Fortuna Sittard gespeeld, gevolgd door de uitwedstrijd vrijdag 10 februari in Velsen tegen Telstar. Op zaterdag 25 of zondag 26 februari speelt PEC in de achtste finale om de beker, wederom in Sittard tegen Fortuna.

Nieuwe doelman
voor PEC Zwolle

PEC ZWOLLE - Jan Hoekstra is de nieuwe doelman van PEC Zwolle. De 24-jarige sluitpost komt, onder voorbehoud van de medische keuring, over van FC Groningen. Door de blessure van keeper Duke Verduin had PEC met Jasper Schendelaar en Mike Hauptmeijer maar twee doelmannen voor de eerste selectie.