Hammers houden zicht op Elite Gold

BASKETBAL - Landstede Hammers treft zondag om 14.00 uur in Zwolle een directe concurrent voor een plek in de kampioenspoule, ook wel Elite Gold geheten. Dan komt Aris Leeuwarden op bezoek. Die ploeg staat derde, Landstede is vijfde en als dat zo blijft, dan stromen The Hammers eind deze maand in. Zaterdag werd gedaan wat gedaan moest worden. In Amsterdam werd de nummer laatst Apollo met 69-95 verslagen.

Eindelijk weer
winst voor
VC Topvolleybal

VOLLEYBAL - Na vier competitienederlagen en een verloren bekerduel, boekte VC Topvolleybal Zwolle zaterdag weer een winstpartij. In Meijel werd Peelpush met 0-3 verslagen. De volleybalsters sloegen zo een directe aanval af en liggen op koers voor de kampioenspoule. Zaterdag komt een andere concurrent, Voltena naar Zwolle. Aanvang in het Landstede Sportcentrum is 20.00 uur.

Oranje Zwart nipt
onderuit en deelt
nu koppositie

KORFBAL - Na een vlekkeloze start in de tweede klasse van de zaalcompetitie, verloor Oranje Zwart zaterdag voor de tweede keer op rij. Het werd 17-18 tegen Revival. Daardoor delen de Zwollenaren de eerste plek met onder meer Achilles. Die ploeg is zaterdag de tegenstander om 19.30 uur in de ZBC hal.