Singlesclub AVA naar Fundatie

ZWOLLE - Singlesclub AVA Zwolle brengt op zondagmiddag 5 februari een bezoek aan de Fundatie. De tentoonstelling ‘Schilders van de 21ste eeuw staat onder andere centraal.

“De schilders van deze tentoonstelling behoren alle zestien tot de absolute internationale top. Zelfs voor iemand die niet zo van de meer moderne kunst houdt, zijn hier echt prachtige werken bij”, aldus Singlesclub AVA.Daarnaast is er ook de tentoonstelling ‘Het veranderende landschap’ te zien, van Jan Voerman tot modern.

De entree bedraagt 15 euro. Mensen met een museumjaarkaart hebben gratis toegang. Aanmelden via e-mail: opaddy@upcmail.nl.

Peperbuswandeltocht

ZWOLLE - De Zwolse Wandelverenigingen houdt op 11 en 12 februari de Peperbuswandeltocht. Deelnemers kunnen zich ter plekke inschrijven.

Er wordt gestart vanaf de Veemarkt, vlakbij de binnenstad van Zwolle. Deelnemers kunnen kiezen voor de afstanden 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer. De starttijd voor lopers van de 30 kilometer staat gepland vanaf 8.00 uur. Bij alle andere afstanden is dat vanaf 9.00 uur. 

Het inschrijfgeld bedraagt 3,50 euro voor leden van de wandelsportbond. Overige deelnemers betalen 4,50 euro.