Drie op een rij voor VC Topvolleybal

VOLLEYBAL - De volleydames van VC Topvolleybal Zwolle hebben een grote kans dat ze na zaterdag een heuse titelkandidaat zijn. De formatie van coach Eric Meijer treedt dan in Assen aan tegen de minste ploeg uit de kampioenspoule: Sudosa Assen. Zwolle won tot nu toe alle drie de duels. In en tegen Sliedrecht - de regerend landskampioen - werd zaterdag met 2-3 gewonnen: (22-25 25-23, 27-25, 23-25 en 11-15). Het was na de 3-0 zege op Apollo 8 en de 3-2 overwinning op Friso Sneek dus drie op een rij. Cruciaal wordt de uitwedstrijd op zaterdag 18 maart in en tegen Utrecht. Er zijn in totaal tien duels te spelen in de kampioenspoule. 

Topkorfbalduel voor
Oranje-Zwart

KORFBAL - De korfballers van Oranje-Zwart laden zich na twee vrije weken ongetwijfeld volledig op voor het topduel van zaterdag. De Zwolse koploper treedt dan in Duiven aan tegen DUKO. Oranje-Zwart heeft één punt meer. Het eerste duel werd met 21-19 gewonnen. Na zaterdag zijn er nog drie zaalwedstrijden te spelen.
Sparta krijgt zaterdag nummer twee Wageningen op bezoek. Winst is pure noodzaak om in de hoofdklasse te blijven. Die korfbalwedstrijd vangt aan om 18.55 uur in Victorium.

Handbalsters gaan
voor revanche

HANDBAL - De handbalsters van Travelbags Zwolle gaan zondag om 13.45 uur in de eigen WRZV hal ongetwijfeld voor revanche tegen HVZ-Vivendi uit Oosterhesselen. De twee weken zonder competitieverplichtingen deden de Zwolse ploeg geen goed. Tegen laagvlieger SDOL uit Luttenberg werd zondag met 23-21 verloren. Daardoor zakte Zwolle naar de zevende plek op de hoofdklasseranglijst.