Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Lenteconcert Vuurvogel in Stadshagen

Algemeen

ZWOLLE - Zaterdag 18 maart vindt het traditionele Lenteconcert van Stichting De Vuurvogel plaats in de Fonteinkerk in Stadshagen. Tijdens dit concert klinkt er vrolijke muziek van de jongste leden van de club uit Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Kinderkoor Konstantijn.

Het spits wordt afgebeten door de jongste kinderen van de Vuurvogel: ‘Vuurvogel OpStreek’. Onder leiding van violist Lies van Vledder en cellist Esther de Boer is er door zeventien jonge strijkers in slechts acht repetities een concertprogramma voorbereid.

Naast de jonge musici van Vuurvogel OpStreek zal Kinderkoor Konstantijn van zich laten horen onder leiding van Suzan Westerveld. Tot slot zullen de 42 musici van de Jonge Vuurvogel met dirigent Vincent Pollemans van zich laten horen met hun muziek. 

In de grande finale zullen alle deelnemers traditiegetrouw het Lenteseizoen officieel openen met een vrolijk slotnummer.

Het Lenteconcert van de Vuurvogel begint zaterdag 18 maart om 18.30 uur in de Fonteinkerk in Stadshagen. De entree bedraagt 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via www.ticketkantoor.nl/shop/lenteconcert2023. 

Kijk voor meer informatie op www.vuurvogeljeugdorkest.nl

Gerard Meijeringh