PEC Vrouwen tegen Heerenveen en PSV

PEC ZWOLLE - De PEC Zwolle Vrouwen spelen vrijdag het thuisduel tegen directe concurrent sc Heerenveen. Beide teams hebben zestien punten behaald, wel speelde PEC een wedstrijd minder. De aanvang is 19.30 uur. Dinsdag om 17.00 uur speelt PEC Zwolle het inhaalduel thuis tegen PSV. Beide keren bij vv Berkum.
De ploeg van trainer Olivier Amelink weet zich geruggensteund door de goede resultaten van de laatste weken. Zo werd afgelopen vrijdag werd een oefenduel in Rotterdam tegen Feyenoord met 1-2 gewonnen. Danique Noordman en Seteza Dastgi maakten de doelpunten. Noordman is ook één van de vijf PEC-speelsters die zich begin april mag melden bij Oranje Onder 19. Coach Roos Kwakkenbos heeft 32 speelsters opgenomen in de voorlopige selectie voor de tweede EK kwalificatieronde in eigen land. Naast Noordman, die een vaste waarde is, zijn ook Floor Heijne, Maud Rutgers, Senne van de Velde en Jeva Walk geselecteerd. Oranje speelt tegen Bulgarije, België en Finland. Dinsdag wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

Real voetbalkamp
bij Zwolsche Boys

AMATEURVOETBAL -De herfstvakantie duurt nog even, maar bij Zwolsche Boys zijn ze al druk met de voorbereidingen van een vijfdaags voetbalkamp voor spelers en speelsters tussen de zeven en zestien jaar. Volgens voorzitter Bart Ester is het een groots evenement dat volgens de maatstaven van Real Madrid wordt georganiseerd. Meer info en aanmelden via de site: www.frmclinics.nl.