Coleta en Dick Hogenkamp geven weekend twee presentaties aan de hand van foto´s in museum ANNO. Ze laten foto´s zien van vroeger en van de huidige situatie zien. Dick en Coleta vertellen over het verschil, vaak met een anekdote. “Wij merken altijd dat een foto veel meer vertelt dan alleen het plaatje. Iedereen heeft er zijn eigen herinnering bij.” Meer op pagina 3.
Coleta en Dick Hogenkamp geven weekend twee presentaties aan de hand van foto´s in museum ANNO. Ze laten foto´s zien van vroeger en van de huidige situatie zien. Dick en Coleta vertellen over het verschil, vaak met een anekdote. “Wij merken altijd dat een foto veel meer vertelt dan alleen het plaatje. Iedereen heeft er zijn eigen herinnering bij.” Meer op pagina 3. Foto: Pedro Sluiter

Presentatie over Zwolle vroeger en nu in ANNO

Coleta en Dick Hogenkamp geven komend weekend twee presentaties aan de hand van foto´s in museum ANNO. Ze laten foto´s zien van vroeger en van de huidige situatie zien. Dick en Coleta vertellen over het verschil, vaak met een anekdote. “Wij merken altijd dat een foto veel meer vertelt dan alleen het plaatje. Iedereen heeft er zijn eigen herinnering bij.” Meer op pagina 3.