Afbeelding
Foto: Margreet Vloon

KNA-Orkest houdt voorjaarsconcert in SIO

Algemeen

ZWOLLE - Het KNA-Orkest geeft op vrijdag 31 maart een optreden in zaal SIO aan de Thorbeckelaan in Zwolle-Zuid. Op het programma staan herkenbare muziekstukken zoals Thinking out loud van Ed Sheeran, Anouk in Concert en filmmuziek van Star Wars, James Bond’s Skyfall en nog veel meer eigentijdse muziek.

KNA-Orkest bestaat al vele jaren en is in 2022 onder leiding van een nieuwe dirigent een nieuwe weg in geslagen. Wietske de Wilde-Tilma heeft het orkest de afgelopen maanden onder haar enthousiaste leiding voorbereid op dit concert.

KNA-Zwolle is een vereniging waar samen muziek maken in een gezellige sfeer centraal staat. Het KNA-Orkest maakt onderdeel uit van deze vereniging. De oorspronkelijke bezetting is een fanfare bezetting. “In 2022 zijn we overgegaan op een bredere bezetting, waarin veel instrumenten welkom zijn. Bij KNA-Zwolle kun je muziek leren spelen op een instrument naar eigen keuze. Voor leden en leerlingen zijn er (koper) instrumenten beschikbaar. De opleidingen worden verzorgd door professionals uit ons netwerk. Speel je al geruime tijd een instrument en ben je op zoek naar een orkest, dan ben je bij ons van harte welkom”, aldus KNA-Zwolle.

Het concert op vrijdag 31 maart begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Meer info via www.kna-zwolle.nl. 

Gerard Meijeringh