Oranje Zwart op weg naar titel

KORFBAL - Voor de korfballers van Oranje Zwart ligt na promotie naar de eerste klasse in de zaal, de weg naar de titel helemaal open. Zaterdag werd in Hengelo met 18-23 gewonnen van HKC, omdat concurrent DUKO ook won, valt op de laatste speeldag de beslissing. Beide teams zijn al gepromoveerd. Het onderlinge verschil is één punt. Oranje Zwart speelt zaterdag om 19.30 uur in de eigen ZBC-hal thuis tegen Revival. 

Handbalseizoen
als nachtkaars uit

HANDBAL - Nog drie wedstrijden en dan zit het seizoen erop voor de handbalsters van Travelbags Zwolle. De ploeg van trainer André Biemans is inmiddels afgegleden naar de achtste plek in de hoofdklasse, door de 24-19 nederlaag in Lemelerveld tegen LHC. Zwolle speelt zaterdag tegen Actief in Klazinaveen, donderdag 13 april thuis tegen het Groningse Cirkeltijgers en op zondag 16 april in en tegen Dalfsen.

Remy Bonjasky
komt naar Zwolle

KICKBOKSEN - Drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix, Remy Bonjasky komt vrijdag 7 april naar de businessclub Kickboksen van Tabonon. Die businessclub bestaat nu 1,5 jaar, heeft vijftig deelnemers, die iedere dinsdagochtend om 8 uur samen trainen, ontbijten en netwerken. Hij geeft die vrijdag een seminar, dat gevolgd wordt door een lunch. Bonjasky was zeer succesvol in de kickboksport. Zijn eerste K-1 World Grand Prix won hij al na anderhalf jaar na zijn start als professioneel kickbokser. Daarna volgde er in 2004 en 2008 nog twee keer de winst. Nu is hij trainer, entrepreneur en spreker. Ook heeft hij zijn eigen Bonjasky Acadamy opgezet.