Lange Mannen komen naar Zwolle

VOLLEYBAL -  De volleyballers van TeamNL komen naar Zwolle. De volleybalmannen spelen zondag 28 mei een van de twee oefeninterlands tegen Slovenië, dat met een negende stek op de wereldranglijst vier plekken hoger staat dan het Nederlands team. De eerste wedstrijd is zaterdag in Doetinchem, het tweede duel zondag om 16.00 uur in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Voor Oranje begint met het tweeluik tegen de nummer vier van het laatste wereldkampioenschap in 2022, de voorbereiding op de Volleyball Nations League. Die vindt van 20 tot en met 25 juni plaats in Rotterdam. Binnenkort maakt bondscoach Roberto Piazza de longlist van de Lange Mannen voor deze zomer bekend. 

Aanwinst voor
PEC vrouwen

PEC ZWOLLE - PEC Zwolle Vrouwen ziet Jasmijn Dijsselhof terugkeren. De 21-jarige verdedigster komt over van het Amerikaanse Bowling Green State University en tekent in Zwolle voor één seizoen bij de club. Dijsselhof begon met voetballen bij VV Hattem. Na negen jaar en één seizoen bij Hatto Heim, kwam Dijsselhof in 2017 bij Jong PEC Zwolle Vrouwen terecht. In 2019 koos ze voor het avontuur door te gaan studeren en voetballen in de Verenigde Staten. Na vier jaar Amerika keert ze nu terug bij Zwolle.
Ondertussen werkt PEC Zwolle verder aan de nieuwe selectie. Onlangs werden de talenten Tara te Wierik, Bo van Egmond, Ilse Kemper en Inske Weiman definitief toegevoegd aan het eerste elftal, dat keeperstrainer Eser Elmali ziet vertrekken.