Hammers houdt 24-uurs veiling

BASKETBAL - Landstede Hammers houdt donderdag een 24-uurs veiling van de speciale tenues die de spelers dit seizoen drie keer droegen ter ere van meerdere goede doelen. Tegen Leiden en Limburg in 2022 en Aris begin 2023, hulden de spelers zich in een opvallend gekleurd tenue. Naast een jersey, broek en sokken worden vanaf morgen ook andere basketbalitems geveild. Het is een online veiling, via de website landstedehammers.nl. De opbrengst gaat naar de goede doelen KIKA, Stichting De Opkikker en Pink Ribbon.

Korfballers volop
actief op veld

KORFBAL - De veldkorfballers van Sparta en Oranje Zwart vervolgen hun veldcompetitie op zaterdag 3 juni. In de overgangsklasse is Sparta na drie gespeelde wedstrijden de koppositie kwijt. Zaterdag werd thuis met 16-17 van Heerenveen verloren. Begin juni staat het uitduel tegen AVO in Assen geprogrammeerd. In de tweede klasse deed Oranje Zwart het zaterdag niet veel beter. Tegen Zwart Wit uit Delden verloor de Zwolse ploeg met 16-13, waardoor het concurrent Woudenberg - dat wel won - zag uitlopen. Zaterdag 3 juni speelt Oranje Zwart thuis tegen Duko uit Duiven.

Chris Smit niet
meer beschikbaar

AMATEURVOETBAL - Chris Smit stelt zich niet meer beschikbaar als voorzitter van CSV'28. In november van dit jaar tijdens de algemene ledenvergadering, geeft de Zwollenaar de hamer definitief uit handen. Aan wie is nog niet bekend. Smit kwam in februari 2020 binnen bij de club - die nog strijdt om promotie naar de derde klasse - als verenigingsadviseur. In september van dat jaar werd hij gekozen tot voorzitter.