Workshop natuurverhalen in het SIO

ZWOLLE - In het SIO wordt op woensdag 20 maart een workshop gehouden over het vertellen van natuurverhalen. De workshop wordt gegeven door de ervaren verteldocent Jan Swagerman uit Zwolle. 

Er is één dag in het jaar waarop wereldwijd het vertellen van verhalen wordt gevierd. Van Singapore tot Johannesburg, van Boston tot Praag en ook in Zwolle: Worldstorytellingday. Wereldverteldag is altijd op 20 maart. In het kader van dit vertelfestijn organiseert Nivon Zwolle de workshop in het SIO. 

De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Aan het einde krijgen de deelnemers ook een syllabus uitgereikt. Deelname is voor Nivon-leden gratis. Niet-leden betalen 10 euro. Opgeven via secr.zwolle@nivon.nl. Er kunnen maximaal vijftien mensen meedoen.

Motorclub Zwolle
houdt gratis
motortoertocht

ZWOLLE - Motorclub Zwolle en omstreken houdt zaterdag 16 maart de eerste middagtoertocht voor iedereen in Zwolle en omstreken die een motor heeft. 

Dit is de gelegenheid om kennis te maken met de motorclub die jaarlijks tussen de 20 en 25 tochten organiseert voor haar leden. Aanmelden via www.mczwolle.nl/agenda/1e-middagtoertocht-2024/. De start is om 13:00 uur bij Het Anker. Het is mogelijk om met een voorrijder mee te rijden. 

Frysk Selskip
Swol viert
125 jarig bestaan

ZWOLLE - Het Frysk Selskip Swol viert op vrijdag 15 maart aanstaande haar 125-jarig bestaan met een middagbijeenkomst. Het jubileum staat in het teken van zang en muziek.

Het Frysk Sjongkoar Swol brengt een twaalftal Friese liederen ten gehore. Gurbe Douwstra vertelt en zingt deze middag een aantal van zijn bekende Friese liederen, zoals ‘Cliffs of Moher’, ‘As it myn tiid is’ en ‘Lit jim gean Friezen’. 

De bijeenkomst wordt gehouden in ‘de Weijenbelt aan de Campherbeeklaan 82. De middag is zowel toegankelijk voor leden van het Frysk Selskip Swol als voor niet-leden. 

Vanaf ’s middags 13.30 uur zijn kaarten te koop in ‘de Weijenbelt’. Kaarten zijn ook vooraf te reserveren via telefoonnummer 06-57255999. De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Broekhuis Hyuandai
wint Excellent
Dealer Award

ZWOLLE - Broekhuis Hyundai heeft een mooie prijs binnengehaald. De Hyundai-dealer aan de Nikolaus Ottostraat in Zwolle is verkozen tot winnaar van de Excellent Dealer Award 2024. 

Deze hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer kan ontvangen, is aan Broekhuis toegekend als tastbare erkenning en blijk van waardering voor goede prestaties op het gebied van sales, aftersales, strategie, training, service en klanttevredenheid.

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid.