ZTC weer van start

WIELRENNEN - De Zwolse Tijdrit Competitie (ZTC) gaat binnenkort weer van start. Inmiddels zijn er drie data gepland. Deze tijdritcompetitie wordt georganiseerd door en voor de leden van de Zwolse wielrenverenigingen. De eerste is op woensdag 8 mei in Mastenbroek, de organisatie is in handen van Triade. De tweede ZTC is op donderdag 23 mei, die start op de kruising Haersterbroekweg-Lichtmisweg, in de buurt van het Shell tankstation. Dan is GazGas de organisator. De derde is woensdag 5 juni in Laag-Zuthem en dan nemen De Hanzerenners de organisatie voor hun rekening. In alle gevallen is de aanvang 19.30 uur.

Turners kunnen
kroon gaan zetten

TURNEN - De turners van Stichting Turnacademie Regio Zwolle staan na drie van de vier competitiewedstrijden fier aan kop in het klassement om de landstitel. Er wordt in een poule gestreden tegen Team Brabant, GV Swentibold uit Sittard en Turnschool Alianza uit Waalwijk. Zaterdag werd in Almere de derde opeenvolgende zege behaald. Winnen de Zwolse turners op zondag 7 april in Alkmaar opnieuw, dan is het landskampioenschap een feit.

Zwolle andermaal
decor van NK
tafeltennis

TAFELTENNIS - Opnieuw is Zwolle het decor van het NK Tafeltennis. Op zaterdag 23 en 24 maart komen de beste tafeltennissende jeugd en volwassenen in actie in het Landstede Sportcentrum. Ook het NK Bedrijventafeltennis vindt dan plaats, net als de Para Topklasse. Het NK wordt al sinds 2013 georganiseerd in het Theater van de Sport. Titelverdediger bij de mannen is Barry Berben. Bij de vrouwen is dat Emine Ernst.