Nieuws? Tip de sportredactie

AMATEURSPORT - De sportredactie van De Swollenaer brengt zoveel mogelijk lokaal interessant sportnieuws. In de krant en zeker ook online, dat wil zeggen op de website, de social mediakanalen en in de Brugmedia app.

Een aansprekend artikel over de verrichtingen van het eerste team, individuele leden of over de vereniging? Dat wil je toch als Zwolse sportclub? Of er nu gestreden wordt voor promotie of tegen degradatie of als er een jubileum te vieren valt. Of gewoon omdat de vereniging het verdient om eens extra belicht te worden.
Natuurlijk besteedt de redactie ruim aandacht aan de 'grote' sporten, waaronder PEC Zwolle, Landstede Hammers en VC Zwolle Topvolleybal, maar er is ook volop ruimte voor de minder in de spotlights staande sporten.
Om op de website, de social mediakanalen of in de krant te komen, zijn tips voor mooie verhalen en interessante onderwerpen van harte welkom op het redactieadres: sport@brugmedia.nl. In overleg wordt dan de exacte invulling besproken.

Zelf plaatsen

Zelf sportnieuws plaatsen op de website van De Swollenaer? Dat kan heel eenvoudig. Op de homepage staat de knop ‘Plaats uw eigen nieuws'. Kies een rubriek, maak een kop en plaats het artikel. Voeg het liefst een foto bij. Ook is het mogelijk om opmerkingen voor de redactie weer te geven. Is het artikel online geplaatst, dan kan het gemakkelijk gedeeld worden via diverse social mediakanalen. En wie weet komt het artikel ook nog in de papieren krant.