Cultuurfonds Overijssel steunt 37 projecten

Algemeen

ZWOLLE - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel heeft in het derde kwartaal van dit jaar 37 projecten op het gebied van cultuur en natuur ondersteund, voor een bedrag van bijna 119.000 euro. Er zijn diverse toekenningen uit CultuurFondsen op Naam gedaan.

Bijzondere projecten die financiële steun krijgen, zijn onder meer de festivalonderdelen Vliegwiel en Prinsenkwartier in het kader van de Internationale Hanzedagen 2017. Een groot deel van de hiervoor beschikbaar gestelde bijdragen komt uit het Cultuurfonds Kampen en het Feteris-Oosteraan Fonds.

Dit zijn twee van de CultuurFonden op Naam die bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel in beheer zijn. Ook wordt geld toegekend aan het educatieproject ‘graanakker met cultuurhistorische gewassen’ van Stichting Natuur & Milieu Ootmarsum en aan de restauratie van de Kuunder Punter KU-11.

Afbeelding
Duizend vrouwen, duizend dromen: Mozaïek gepresenteerd in het Vrouwenhuis Algemeen 24 mei, 20:11
Afbeelding
Aanrijding Fatbike met personenauto: Eén opzittende zwaargewond 112 24 mei, 20:08
Komende week zijn op het tennis- en padelcomplex ’t Zwartewater mooie padelwedstrijden te zien tijdens het Zalsman Padel Open bij TVZ 750.
Tweede Zalsman Padel Open toernooi deze week bij TVZ 750 Sport Ingezonden 24 mei, 17:06
Afbeelding
Dahliastekkenverkoop op 25 mei bij Rondom de Peperbus; maar liefst 65 soorten Algemeen 24 mei, 16:00
Afbeelding
Brand in frituurpan zorgt voor flink wat schade in keuken bij restaurant Silk Sushi & Asian Dining Algemeen 24 mei, 14:29
Relámpago Trio
Student zet eigen festival op Nieuws Ingezonden 24 mei, 14:26