Afbeelding
Foto: Petrus Tomasila [Photography]

Feestelijk jubileumconcert van het Overijssels Kamerkoor op 25 maart

Algemeen

ZWOLLE - Dirigent Eugène van Boheemen staat dit jaar 25 jaar voor het Overijssels Kamerkoor. Op zaterdag 25 maart wordt een jubileumconcert gegeven in de Plantagekerk. “Door elkaar te verrassen, op te tillen en te bemoedigen en de muzikale horizon te verbreden houd je samen het plezier in het musiceren”, aldus de jubilaris. 

De dirigent heeft voor deze gelegenheid een programma samengesteld uit werken die eerder zijn uitgevoerd (onder andere Whitacre, Barber en Lauridsen) en ook weer nieuw werk, in het bijzonder van componist Owain Park. Het geheel heeft als titel meegekregen ‘I catch my breath and sing’, en wordt gedeeltelijk begeleid door pianiste Philine Coops.

Het jubileumconcert op 25 maart begint om 20.00 uur. Kaarten à 15 euro (inclusief een drankje), zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.overijsselskamerkoor.nl , of voor 17,50 euro aan de zaal. De toegang onder de 18 jaar is gratis.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Geslaagde vrijwilligersdag bij Het Zuiderboeltje Algemeen 1 jun, 13:55
Afbeelding
VAN EEN OPGEKNAPTE ZAAG NAAR EEN TIMMERMAN MET EEN EIGEN ZAAK.Gered Gereedschap maakt er werk van Nieuws Ingezonden 1 jun, 13:50
Afbeelding
YEZ festival ontvangt ruim 1400 leerlingen in twee dagen op het terrein van de Spoorzone in Zwolle Algemeen 1 jun, 11:19