Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bloeiend het voorjaar in met KNA Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - KNA Zwolle houdt, net als vorig jaar, de verkoop van mooie hangpotten. “Leven zonder muziek is als een plant zonder zon aldus KNA, dat de verkoop beschrijft als muzikale voeding voor planten en kooplustige bezoekers.

Op de zaterdag voor Moederdag houdt KNA Zwolle de verkoop van weelderige hangpotten. In de hangpotten zijn eenjarige planten gepoot. De planten worden geleverd door de vaste leverancier van de fanfare die al jaren lid is van KNA. Een mooie kans dus om een cadeau in te slaan voor Moederdag.

De markt wordt zaterdag 11 mei van 9.30 tot ca. 14.00 uur gehouden in hartje winkelcentrum Zwolle-Zuid Naast de ingang van de Stadkamer. “Het aanbod is beperkt dus kom op tijd”, is het advies van KNA Zwolle. 

Aankoop van al die fleurigheid doet niet alleen moeders een plezier, maar hiermee worden ook KNA Zwolle, Junior Notes en Young Note ondersteund. 

KNA Zwolle is een orkestvereniging waar samen muziek maken in een gezellige sfeer centraal staat. Muziekliefhebbers van alle niveaus en achtergronden zijn welkom. De vereniging wil haar bezetting verbreden, een breed scala aan instrumenten is welkom. “Profiteer van de mogelijkheid om muziek te leren spelen op een instrument naar keuze, met (koper) instrumenten beschikbaar voor leden en leerlingen. Of je nu een beginner bent of een ervaren muzikant, bij KNA Zwolle vind je een warme en gastvrije vereniging waarin samen muziek maken centraal staat. Naast de traditionele instrumenten bij KNA zijn er ook vele andere mogelijkheden, zoals basgitaar en keyboard. De opleidingen worden verzorgd door professionals uit ons netwerk. Speel je al geruime tijd een instrument en ben je op zoek naar een orkest, dan ben je bij ons van harte welkom”, aldus KNA Zwolle. 

Voor meer informatie over KNA Zwolle: info@kna-zwolle.nl Of kom langs op een van de  repetitieavonden op maandag in gebouw SIO.

Afbeelding

Gerard Meijeringh

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 9 uur geleden