Afbeelding
Foto: Vrieling Adviesgroep

Belangrijke Wijzigingen en Informatie voor Zorgverzekeringen 2024 - Informatieavond voor Inwoners van Zwolle

Nieuws Ingezonden

Zwolle, 22 november 2023 - Inwoners van Zwolle zijn van harte uitgenodigd op 7 december om zich voor te bereiden op de veranderingen in de zorgverzekeringen voor 2024. Dit gebeurt tijdens een informatieve avond, georganiseerd door de Stadkamer en Vrieling Adviesgroep. De avond staat in het teken van de meest belangrijke wijzigingen voor het komende jaar. Het is de overtuiging van Vrieling dat het essentieel is dat alle inwoners van Zwolle toegang hebben tot uitgebreide informatie over deze complexe zorgverzekering, waarbij hun adviseurs hen graag ondersteunen tijdens de informatieve avond op 7 december in de Stadkamer Zwolle. 

Details van de avond 

Datum: 7 december 

Tijd: Inloop 19.15 uur ā€“ Start 19.30 uur 

Locatie: Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle 

Onderwerpen van de informatieavond 

Tijdens deze avond worden vragen behandeld, als ā€˜Wat zijn de veranderingen in de zorgverzekering voor 2024?ā€™, ā€˜Hoe hoog is de zorgpremie voor het komende jaar?ā€™, ā€˜Wat is het verplichte eigen risico?ā€™ en ā€˜Hoe zit het met de zorgtoeslag?ā€™. Er wordt ook ingegaan op veelgestelde vragen door de jaren heen, met als doel bezoekers te helpen weloverwogen keuzes te maken die passen bij hun persoonlijke situatie. 

Persoonlijke Vragen Welkom 

Naast deze onderwerpen is er ruimte voor bezoekers om persoonlijke vragen te stellen. Na de presentatie staan de adviseurs klaar om individuele vragen te bespreken en verheldering te bieden. 

Over Vrieling Adviesgroep 

Met bijna 75 jaar ervaring en een team van meer dan 280 enthousiaste medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep zowel zakelijke als particuliere klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim en vastgoedtransacties. Vrieling streeft ernaar al haar klanten, ongeacht de achtergrond, te voorzien van helder advies over complexe zaken zoals de zorgverzekering. 

Op 12 mei vorig jaar gingen PEC Zwolle-supporters wel in een stoet naar het stadion.
Geen toestemming voor 'Walk to the Stadium' Algemeen 1 uur geleden
Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Hier geen fietsen plaatsen, we spuiten hem blauw Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Brandende veranda aan Maanmos leidt tot schade en flink wat rookontwikkeling 112 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe groene Koggepark in de Spoorzone feestelijk geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Frion Festival blijft een fantastisch spektakel met louter blije gezichten Algemeen 23 uur geleden