Afbeelding

Kluscursus(sen) voor vrouwen

Partnerbijdrages

Zou je graag zelf thuis willen klussen, maar durf je niet of wil je niet altijd de vrienden of buren vragen? Geef je op voor een van mijn praktische en gezellige klusworkshops of voor de cursus Handig in huis. Daarin krijg je de kennis en vaardigheden om voortaan met zelfvertrouwen diverse klussen in huis aan te pakken.

Wat leer je?

De vaste elementen in al mijn kluscursussen zijn: basiskennis, leren durven en dĆ³en. Naast basiskennis krijg je vooral ook ruime gelegenheid om te oefenen. Omdat er maximaal vier cursisten zijn krijg je daarbij veel persoonlijke aandacht en praktische tips.

Er zijn diverse cursussen zoals boren en bevestigen, elektra/lampen ophangen, water/sifons schoonmaken en het vervangen van kranen, houtbewerking/krukje maken en kitten.

Waarom zou je?

Er zijn meerdere redenen om mee te doen. Het geeft veel voldoening, je bespaart er geld mee, je hoeft niet meer te wachten tot de klusman of buurman eindelijk tijd heeft en is het is goed voor je zelfvertrouwen.

Wil je meer weten over de Kluscursussen van Annelies of wil je je inschrijven: http://www.klusbedrijfannelies.nl/kluscursus 

of bel 06-36159784

Effron Sahetapy

Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Hier geen fietsen plaatsen, we spuiten hem blauw Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Fietsen voor het goede doe Algemeen 20 uur geleden